Kérjük, győződjön meg róla, hogy a Javascript engedélyezve van a weboldal elérhetősége.

Felelősségi nyilatkozat

A(z) THE SUNTAUTIST ASSOCIATION - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS elkötelezett a weboldal naprakész és pontos fenntartása mellett. Amennyiben mégis hibás vagy elavult információval találkozna, kérjük, jelezze számunkra. Üzenetében kérjük jelezze, hogy a weboldalon hol olvasta az információt. Ezt követően a lehető leghamarabb utánanézünk. Üzenetét e-mailben várjuk a következő címre: [email protected].

Nem vállalunk felelősséget a pontatlanságokból vagy hiányosságokból eredő veszteségekért, sem pedig az olyan problémákból eredő veszteségekért, amelyeket az információ interneten keresztül történő terjesztése okoz, vagy amelyek velejárói, mint például az üzemzavarok vagy megszakítások. A webes űrlapok használatakor igyekszünk a szükséges mezők számát a lehető legalacsonyabbra korlátozni. A SUNTAUTISTÁK TÁRSULÁS - EXPLICIT AUTIZMUS AUTIZMUS AUTISTÁK által vagy nevében e weboldalon keresztül nyújtott adatok, tanácsok vagy ötletek felhasználása következtében elszenvedett veszteségekért a SUNTAUTISTÁK TÁRSULÁS - EXPLICIT AUTIZMUS AUTISTÁK nem vállal felelősséget.

A weboldal és annak minden összetevőjének (beleértve a fórumokat is) használata a következő feltételekkel történik használati feltételek. A weboldal puszta használata feltételezi a jelen felhasználási feltételek ismeretét és elfogadását.

Az e-mailben vagy webes űrlapon küldött válaszokat és adatvédelmi kérdéseket ugyanúgy kezeljük, mint a leveleket. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 1 hónapon belül számíthat a válaszunkra. Összetett kérések esetén 1 hónapon belül tájékoztatjuk Önt, ha legfeljebb 3 hónapra van szükségünk.

Az Ön által a válaszával vagy információkérésével összefüggésben megadott személyes adatokat kizárólag az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltaknak megfelelően használjuk fel.

ASSOCIATION OF AUTISTS - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy megvédje rendszereit a jogellenes használat minden formájától. ASSOCIAZIONE SUNTAUTIST - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS e célból megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre, figyelembe véve többek között a technika állását. Nem vállal azonban felelősséget a weboldal felhasználóját ért bármilyen közvetlen és/vagy közvetett kárért, amely a rendszereinek harmadik fél általi jogellenes használata miatt keletkezik.

ASSOCIATION OF AUTISTS - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS nem vállal felelősséget azon weboldalak tartalmáért, amelyekre vagy amelyekről hiperlink vagy más hivatkozás található. A harmadik felek által kínált termékekre vagy szolgáltatásokra az adott harmadik felek vonatkozó feltételei vonatkoznak.

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy biztosítsák weboldalunk elérhetőségét és folyamatosan fejlesszék azt. Beleértve azokat is, akik fogyatékosságuk miatt speciális szoftvert használnak.

Ez a weboldal ezért a WCAG 2.1 AA szintű irányelvek szerint készült. Ezek az iránymutatások nemzetközileg elismert megállapodások a weboldalak hozzáférhetőségéről, fenntarthatóságáról, átjárhatóságáról és megtalálhatóságáról.

Minden szellemi tulajdonjog a weboldal tartalmához SUNTAUTIST ASSOCIATION - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS tulajdonában van, vagy harmadik feleké, akik saját maguk helyezték el a tartalmat, vagy akiktől SUNTAUTIST ASSOCIATION - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS felhasználási engedélyt szerzett.

Ezen anyagok másolása, terjesztése és bármilyen más módon történő felhasználása a(z) SUNTAUTIST ASSOCIATION - AUTISM EXPLAINED BY AUTISTS írásos engedélye nélkül tilos, kivéve és csak annyiban, amennyiben a kötelező jogszabályok másként rendelkeznek (például az idézési jog), kivéve, ha a konkrét tartalom másként rendelkezik.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a weboldal elérhetőségével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.